spinnen-in-huis

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?:

  1. Wij verwijderen zo veel mogelijk spinnenwebben en nesten van uw pand
  2. We impregneren alle looproutes en schuilplaatsen van spinnen met onze 100% biologische spinverjager. Op deze manier vormt zich een beschermlaag, de spin zal op deze plekken niet meer terugkeren.

Wanneer?:

Bij voorkeur behandelen wij uw pand 2 keer per jaar. De eerste keer rond april, dus nog voor het spinnenseizoen. Deze preventieve behandelwijze zorgt er voor dat uw pand al voor het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) behandelen wij uw pand voor de tweede maal. De behandeling zorgt ervoor dat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het volgende voorjaar weer terug is.

Bij een losse behandeling impregneren wij uw pand 1 keer per jaar. Deze behandeling zal plaatsvinden rond april. Op deze manier is uw pand gedurende de zomermaanden spinvrij. Echter, u loopt met deze behandelwijze wel het risico dat de beschermlaag in het najaar niet meer afdoende is om de spinnen op afstand te houden. Spinnen zouden dan eventueel wel nieuwe nesten kunnen gaan maken waardoor de overlast in het voorjaar weer terug is.

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews