spinnen-overlast

Welkom

Welkom bij Spin-Control, dé specialist op het gebied van spinbestrijding in de regio’s Duin- & Bollenstreek en Leiden en omstreken.

Heeft u ook zon last van spinnen?

Ondanks dat spinnen erg nuttig zijn in de natuur, vormen zij vaak een grote bron van ergernis en overlast in de buurt van woningen en bedrijven. Met name woningen en bedrijfspanden in de buurt van weilanden of water kunnen overlast ondervinden, maar ook in nieuwbouwwijken kunnen spinnen een ware plaag vormen. Naast de spinnenwebben op bijvoorbeeld kozijnen en ruiten, veroorzaken de uitwerpselen hardnekkige vlekken die de kozijnen of gevelbekleding aantasten.

Omdat de spin in Nederland een beschermde diersoort is, is spinbestrijding met gif verboden. Spin-Control heeft een dier- en milieuvriendelijk plan ontwikkeld om de spinnen van uw woning/bedrijfspand te verjagen zodat u niet langer overlast ondervindt.

100% biologisch

De producten waar Spin-Control mee werkt zijn 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig! Na het impregneren zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden en insectenpopulatie, 3 tot 6 maanden beschermd.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews